Produktionsarbetare sökes till Göteborgs Kex i Kungälv!

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personligheter. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, pension enligt vårt kollektivavtal, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!

Om företaget

Göteborgskex ingår i den stora koncernen Orkla Confectionery & Snacks som är marknadsledande inom kex och snacks med välkända och starka varumärken inom respektive kategori. Företaget har över 700 medarbetare och finns norr till söder. I din roll som produktionsarbetare kommer du att arbeta i företagets produktion av livsmedel.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionsmedarbetare är du en viktig kugge i produktionen av livsmedel. Du kommer att ingå ett i team av kollegor som tillsammans och självständigt arbetar för att skapa kvalitativa livsmedelsprodukter. I din roll kommer du att arbeta med övervakning och kontroll av produktionsprocesserna och packning av produkter. Du kommer att få introduktion och upplärning första tiden för att du så bra som möjligt ska komma in i rollen. Då det är livsmedelsproduktion ställs det höga krav på god hygien och du får därför inte ha exempelvis smycken eller smink på arbetsplatsen.

Din profil

Det viktigaste i denna rekryteringen är att du har rätt attityd och inställning till att arbeta med livsmedelsproduktion. Det finns på sikt möjlighet att bli direktanställd hos vårt kundföretag, förutsatt att du presterar och visar vad du går för. Vi söker efter dig som vill ha ett långsiktigt arbete i en bra miljö. Vi ser framför oss att du är en person som tar initiativ, ansvarsfull, kan arbeta självständigt och i team samt är lojal och plikttrogen. Vi söker dig som har fullständig gymnasiekompetens och kan visa upp slutbetyg. Det är meriterande om du har körkort och bil. Det finns inga krav på tidigare erfarenhet av produktionsarbete. Rätt person kommer att ges möjlighet att lära sig! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Tjänsterna ska tillsättas så snart som möjligt. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.soderco.se. Bifoga CV och personligt brev. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet. Det innebär att du kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta på uppdrag hos våra kunder. Välkommen med din ansökan.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Friberg.

Kontaktperson(er)

Lina Friberg

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-09-12

Produktionsarbetare sökes till Göteborgs Kex i Kungälv!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy