Vi söker en ansvarsfull fordonsmekaniker för långsiktigt uppdrag!

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget

För kunds räkning söker vi nu fordonsmekaniker. Uppdraget är på heltid med start enligt överenskommelse. Du blir anställd av oss på Söder & Co men uthyrd till kund. Vill du ha ett lågsiktigt arbete så kan detta vara något för dig då det efter 6 månader finns möjlighet till rekrytering av kund. Arbetstiderna är förlagda dagtid, mån-fre.

Dina arbetsuppgifter

Som fordonsmekaniker är din arbetsdag präglad av felsökning, reparation och inspektion av fordon. Du kan komma att arbeta med person och-transportbilar eller maskiner av olika slag. Administration i form av att sammanställa arbetsorder i kundens interna IT-stöd kan även förekomma i det dagliga arbetet.

Din profil

Har du kunskap om teknik och fordon? Har du kanske ett brinnande intresse för senaste tekniken, maskiner, hydraulik eller liknande? Då kan denna tjänst passa dig!

Du som söker ska ha:
- Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter
- Vana att arbeta med fordonsrelaterade IT-system och felsökningsinstrument
- Kunskaper berörande el och elektronik i fordon
- Fordonsteknisk utbildning
- B-körkort
- Mycket goda kunskaper i svenska språket

Personliga egenskaper är av stor vikt. Vi ser att du som söker är en självständig och ansvarstagande person. Du ska vara en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser också att du ä flexibel och kan axla flera arbetsuppgifter samtidigt.

Verkar tjänsten intressant? Sök via din profil på soderco.se. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller post. Vid frågor, maila Jenny.Larsson@soderco.se.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Jenny Larsson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2018-02-28

Vi söker en ansvarsfull fordonsmekaniker för långsiktigt uppdrag!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy