Söder & Co söker lagermedarbetare för kommande behov!

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta både heltid och deltid på lager. Du kommer att bli anställd hos oss på Söder & Co men arbeta som uthyrd konsult hos någon av våra kunder i Boråsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att plocka och packa ordrar och i huvudsak kommer arbetet vara förlagt på dagtid, men kvällar och helger kan förekomma. Uppdraget kan starta med kort varsel.

Din profil

Du som söker skall ha erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Truckkort är meriterande. Vidare ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi tror också att du har ett gott ordningssinne och att du gillar att prestera. Att du har hög närvaro och en positiv inställning ser vi som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Låter det intressant för dig? Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag på www.soderco.se

Kontaktperson(er)

Matilda Jagendal
Melinda Svensson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Borås

Publiceringsdatum

2017-09-12

Söder & Co söker lagermedarbetare för kommande behov!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy