Fabrikssnickare till kund i Göteborg med omnejd!

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget

Vi söker just nu till flertalet orter fabrikssnickare för kommande behov hos kund. Bor du i närheten av Göteborg, Kungsbacka, Lerum, Kungälv eller Alingsås kan detta vara något för dig! Kunden är verksam inom träindustrin och levererar hus och moduler till företag samt privatpersoner. Start sker löpande vid behov och arbetstiderna är förlagda heltid, måndag-fredag.

Dina arbetsuppgifter

Som fabrikssnickare kommer du att arbeta med olika moment som ingår i produktionen av villor, arbetsbodar och moduler. Arbetet utförs inomhus i fabriksmiljö. Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du ser dig själv som en lagspelare.

Din profil

Du som söker har en träindustriell gymnasieutbildning eller en motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har verktygsvana och trivs att arbeta fysiskt. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ser att du är arbetsvillig, initiativtagande och samarbetsvillig. Det är meriterande om du har b-körkort då det många gånger underlättar att ta sig till kunden.

Sök redan idag på www.soderco.se. Ansökningar via post eller mail kan ej behandlas. Förtydliga följande i din ansökan så att du lättare kan matchas till rätt uppdrag för dig:
- Vart du bor
- Om du har B-körkort
- Om du har tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Jenny Larsson
Sofie Andersson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2017-09-13

Fabrikssnickare till kund i Göteborg med omnejd!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy