Söder & Co söker en Ekonom till Nordic Cube

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget

Vi på Nordic Cube har en passion för effektiva byggen och vi älskar skandinavisk och nordisk design och tycker att fler borde kunna få njuta av det. Vi har en fabrik i Vårgårda där vi tillverkar nyckelfärdiga moduler med över 90 % färdigställande grad inklusive badrum och kök. Vi gör lägenheter, rad/kedjehus, flerbostadshus allt tillverkat i massivträ. Nyckeln till en mer tillgänglig, kvalitativ och kostnadseffektiv produkt ligger i byggets process och fullt utnyttjande av råvaran. Och efter lång tid i branschen såg vi nu en möjlighet att vara med och påverka vägen för vårt företag och branschen i stort www.nordiccube.se.

Dina arbetsuppgifter

Söder & Co söker nu en Ekonom till Nordic Cube i Vårgårda.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av ekonomiska arbetsuppgifter så som fakturering, momshantering, uppföljningar samt in- och utbetalningar. Du kommer även att hjälpa till med viss inköp till de olike byggprojekten. Du kommer att hjälpa till med bland annat avtal med båda leverantörer och kunder.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och gärna erfarenhet från byggbranschen. Meriterande om du har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi.

Du kommer att ha mycket kontakt med leverantörer så en bra kommunikationsförmåga är av stor vikt. Du skall ha ett ordningsamt och strukturerat arbetssätt samt kunna arbeta proaktivt. Vi kommer att lägga stor vikt på din personlighet som är drivande, serviceinriktad och sätter kunderna i stort fokus.

Är du rätt person för denna tjänst? Skicka då in din ansökan redan idag då vi önskar att tillsätta tjänsten snarast.

Kontaktperson(er)

Louise Rosell
0322-666867

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Vårgårda

Publiceringsdatum

2017-09-13

Söder & Co söker en Ekonom till Nordic Cube

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy